Jana Rautenberg - SeederDeBoer

Jana Rautenberg - Senior Consultant

“I took the road less traveled by and that has made all the difference”

Verandering vraagt om een open blik, doorzettingsvermogen en moed. Onderweg loop je immers tegen problemen aan waarvan je de oplossing niet direct ziet, of die je vragen je comfortzone te verlaten. Een sprong in het ongewisse is soms essentieel om een positieve verandering te starten. Daarom moeten we juist in lastige situaties bewuste keuzes maken, zodat we zelf onze koers uitzetten – ook wanneer deze ons over onbekende paden voert.

Zelf koos ik na mijn studie economie ook niet voor de makkelijkste weg; ik ben een avontuur als ondernemer aangegaan. Binnen drie jaar heb ik een startup vanaf de grond opgebouwd, financiering aangetrokken en de dagelijkse bedrijfsvoering voor mijn rekening genomen. Hierdoor heb ik geleerd zelfstandig en oplossingsgericht te werken en niet op te geven.

Nu zet ik deze vaardigheden in bij het begeleiden van veranderingsprocessen binnen grote organisaties. Op deze manier wil ik organisaties helpen de sprong in het ongewisse te wagen en voor mensen een positieve verandering te starten. Dat vind ik ook terug bij SeederDeBoer, waar de focus op het mensenwerk ligt en er veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief. Als consultant krijg ik de ruimte om mijn ondernemende aanpak in te zetten om innovatieve oplossingen te vinden en mensen in beweging te brengen.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier