Hester van den Bergh - SeederDeBoer

Hester van den Bergh - Senior Consultant

“Als je de essentie raakt, ontstaat de magie”

Met volle aandacht werk ik aan verandervragen die raken. Ik help organisaties en leiders bij het vergroten van hun maatschappelijke waarde en positie. Mijn aanpak begint met vertragen. Dit zie ik als de snelste weg naar vooruitgang. Samen komen we tot de werkelijke essentie van de vraag en het verlangen. In deze dynamische dans van het gekende loslaten en het nieuwe vormgeven zorg ik voor focus, het creëren van inzicht en verbinding. Dit biedt ruimte voor een nieuw perspectief, het tot bloei brengen van dat wat er in de kiem al is en ontwerp en realisatie van een volgende stap.

In mijn werkwijze verbind ik intuïtie en creativiteit met kennis en ervaring. Ik ben betrokken, analytisch, pragmatisch, (politiek)sensitief en gericht op een betekenisvol proces en resultaat. Ik werk vooral in de zorg, sociaal domein, onderwijs en onderzoek en ben betrokken bij vraagstukken op het vlak van; leiderschap en ontwikkeling, organisatie en programmaontwerp, vorming van visie en strategie en realiseren van (netwerk)samenwerkingen.

Elke vraag en elke context is anders en de oplossing nooit eenvoudig. Dat maakt verandering altijd een creatief proces. Het gaat om samen de essentie raken en komen tot een nog niet gekende en betekenisvolle oplossing. Daar zit voor mij steeds opnieuw de magie.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier