Floor Wiersma - SeederDeBoer

Floor Wiersma - Junior Banking Consultant

De wereld verandert in een steeds hoger tempo. Door deze toenemende snelheid is het voor bedrijven in alle sectoren belangrijk om wendbaar te worden. Veranderen is stappen uit het comfortabele: iets waar vaak tegenop wordt gekeken, ook al is de noodzaak noch zo hoog. Om die reden is het belangrijk dat in het proces van verandering goede ondersteuning wordt geboden.

Het mooie van SeederDeBoer vind ik dat er wordt gefocust op de persoonlijke vorm van begeleiden bij veranderingsprojecten. Klanten denken bij SeederDeBoer aan een gezicht van een van onze collega’s. Die mensgerichte aanpak vind ik mooi omdat ik mijzelf daar ook goed in kan vinden: ik krijg energie van het ontmoeten van nieuwe mensen en het luisteren naar hun verhaal en ben ervan overtuigd dat op deze manier duurzame relaties worden opgebouwd.

Nadat ik een zomer als officemanager bij SeederDeBoer heb gewerkt, ben ik in september ’23 doorgestroomd als Junior Banking Consultant. Door het traineeship van SeederDeBoer in combinatie met ABN AMRO te doorlopen volg ik consultancy trainingen waarbij ik de opgedane kennis meteen kan toepassen bij interne projecten van ABN AMRO. Waarom in combinatie met ABN AMRO? Ik ben net gestart met mijn reis om op professioneel gebied te ontdekken waar mijn competenties liggen en gezien de bank een gigantische kennisbron is met veel verschillende afdelingen, beschikt ABN AMRO over een gevarieerd aanbod van werk waar ik veel van kan leren.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier