Emelie Walraven - SeederDeBoer

Emelie Walraven - Senior Consultant

“Als je ver wilt komen, ga dan samen”

Het helpen van anderen, zowel eigen collega’s als collega’s bij mijn opdrachtgever, geeft me elke dag weer voldoening en energie. De betekenis van helpen heeft keer op keer een andere invulling en vereist creativiteit en lef om aan te pakken. Ik streef ernaar een verschil te maken binnen een organisatie waarbij alle partijen tevreden zijn met de transformatie of de oplossing voor een specifiek probleem. Ik doe dit met aandacht voor de organisatie, maar bovenal met aandacht voor de mens. Ik laat hierbij ieders talent en behoefte tot uiting laat komen, zowel in het proces als in het resultaat.

Als teamplayer geloof ik dat wij samen (organisatie)veranderingen kunnen realiseren. Ik pak vraagstukken binnen organisaties samen met haar medewerkers aan waarbij ik mij open, nuchter en betrouwbaar opstel. Ik bezit een gezonde dosis assertiviteit, stel de juiste vragen en ben geduldig waardoor ik de gewenste progressie boek. Helder, tijdig en transparant communiceren is hierbij voor mij essentieel.

De afgelopen jaren heb ik kennis en ervaring opgedaan op het gebied van project- en programmamanagement, het implementeren van management informatie systemen en het uitbrengen van advies rondom procesverbeteringen. Daarnaast help ik organisaties met het beschrijven en implementeren van governance structuren en bijpassende besturingsmodellen om een efficiënte en effectieve inrichting van de organisatie te borgen.

Als senior consultant bij SeederDeBoer voel ik mij thuis tussen andere nieuws- en leergierige mensen. Wij weten elkaar te vinden bij hulpvragen en tonen betrokkenheid in elkaars opdrachten. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht, groei en initiatief. SeederDeBoer geeft mij de ruimte en mogelijkheden om mij te blijven ontwikkelen en die kans grijp ik graag aan!

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier