Daniël Dekker - SeederDeBoer

Daniël Dekker - Senior Consultant

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

De mens als vertrekpunt, een kernwaarde van SeederDeBoer die ik graag uitdraag. Willen we daadwerkelijk succesvol veranderen, dan hebben we elkaar nodig. Niet in isolatie, maar juist in samenwerking leren over de kern van een probleem en in actie komen. Het resultaat? Inzicht, beweging en plezier. Daar draag ik graag aan bij.

Mijn achtergrond in Psychologie en Change Management weerspiegelt mijn interesse in menselijk gedrag bij verandering. Gedurende het Consultancy Traineeship heb ik bijgedragen aan diverse projecten en programma's in de (Geestelijke) Gezondheidszorg en financiële sector waar dit een belangrijke component van was. Veel vraagstukken zijn dermate complex dat het mensen in organisaties blokkeert in het vinden van een geschikte oplossing. Ik haal energie uit het doorbreken van deze patronen door te zoeken naar mogelijkheden en perspectief. Veel nodige kennis en kunde is reeds aanwezig in organisaties, maar vaak is er sturing nodig om dit goed te benutten.

Ik breng mensen samen, probeer met hen te begrijpen waarom bepaalde zaken zijn zoals ze zijn en motiveer in het nemen van initiatief. Door mijn open en betrouwbare karakter hoop ik een omgeving te creëren waarbij men durft te leren van elkaar en in verbinding zoekt naar oplossingen. Wanneer mensen nieuwe energie vinden om een probleem aan te pakken en dit leidt tot concreet resultaat, ga ik met een goed gevoel naar huis.

Als adviseur ga ik graag met een gezonde dosis energie en pragmatiek te werk. Mijn brede interesse en assertiviteit maakt dat ik mij een nieuwe omgeving snel eigen maak en plezier beleef aan het aanbrengen van structuur en creëren van inzicht. Ik werk graag in een team waarin we van elkaar leren en alles geven om mooie resultaten te behalen. Dat vind ik ook bij SeederDeBoer: enthousiaste, leergierige collega's in een omgeving waar initiatief en eigenzinnigheid wordt gewaardeerd. Een fijne omgeving om mij de komende jaren verder te ontwikkelen als consultant.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier