Atze Vonk - SeederDeBoer

Atze Vonk - Managing Consultant

“Mensen maken het verschil”

Wat mij iedere dag weer plezier in mijn werk brengt, is samen met betrokkenen het behalen van resultaten. Complexe vraagstukken moeten worden opgelost door het samen te doen. Alleen door er met verschillende perspectieven naar te kijken, kom je pas echt tot een optimaal en duurzaam resultaat. Ik merk in mijn werk dat ik door het geven van de juiste richting, het coachen en verbinden van mensen met hen mooie resultaten bereik. Vaak is de kennis en kunde binnen de organisatie reeds voorhanden en door dit te sturen, kunnen de medewerkers het verschil maken. Ik breng mensen samen, neem met hen de tijd de 'waarom' vraag te stellen, zet de lijnen uit en begrijp de complexiteit van hun vraagstukken. Door deze te analyseren en gezamenlijk te ontrafelen zijn zij in staat en bereid de oplossingen te implementeren. Als dit samen gaat met het behalen van concrete resultaten èn medewerkers die boven zichzelf uit weten te stijgen, voel ik me oprecht blij en trots.

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de Rotterdam School of Management (Erasmus Universiteit) wist ik dat ik aan de slag wilde met de complexe puzzels in de zorg. Een interessante sector, omdat die continu aan verandering onderhevig is en gericht is op de patiënt (mens). Dat is waar het voor mij om gaat! Ik startte in de zorg met een management traineeship, waar ik uitdagende opdrachten heb gedaan in de care/ouderenzorg en bij algemene ziekenhuizen. Over de jaren heen heb ik ruime ervaring opgedaan in HR en het aansturen van projecten binnen de langdurige zorg en de cure (algemene ziekenhuizen en UMC’s). Zo was mijn laatste werkervaring bij de grootste UMC van Nederland om projectmatig een reorganisatie voor 3000 medewerkers te begeleiden en met positief resultaat binnen de strakke deadlines en met veel duidelijkheid voor de mensen af te ronden.

Begin 2018 ben ik gestart bij SeederDeBoer en direct begonnen als projectmanager bij een fusietraject tussen twee UMC’s om een onderdeel van de zorg te lateraliseren. Dit is voor mij een fantastische en uitdagende eerste opdracht en één van de redenen dat ik voor SeederDeBoer ben gaan werken. Hier kan ik mij verder ontwikkelen en bekwamen in mijn voorliefde voor het aanpakken en oplossen van complexe vraagstukken en deze hands-on implementeren. Ik heb als consultant de mogelijkheid verschillende (strategische) vraagstukken op te pakken, te analyseren, ontrafelen en implementeren. Er wordt verantwoordelijkheid gegeven, ik word omgeven door veel ervaring en jong talent, krijg scholing en coaching aangeboden, waardoor ik mijzelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder kan ontwikkelen en mijn bijdrage aan ons bedrijf kan leveren. SeederDeBoer heeft een open en informele sfeer en is continu in ontwikkeling, een mooi bedrijf waar ik graag onderdeel van uit maak!

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier