Zorginnovatie & digitalisering - SeederDeBoer

Zorginnovatie & digitalisering

SeederDeBoer ondersteunt en begeleidt aanbieders, koepelorganisaties en relevante stakeholders in de zorg actief bij hun digitale transformatie. Met een focus op het bevorderen van databeschikbaarheid en gegevensuitwisseling, stellen we het zorgproces centraal. Alleen door te innoveren en digitaliseren, bereiken we de doelen van het Integraal Zorgakkoord (IZA) en bieden we elke patiënt overal de beste zorg.

Samen innoveren naar een toekomstbestendige zorg

In een tijd waarin de zorgvraag steeds complexer wordt en het behoud van voldoende personeel een uitdaging vormt, speelt de inzet van digitalisering en technologie een cruciale rol bij zorgoptimalisatie. SeederDeBoer staat klaar om dit mogelijk te maken. Innovatie en digitalisering vereisen echter nauwkeurige informatie, daarom moeten IT-inrichting en datagovernance hoog op ieders strategische agenda staan. Het is van groot belang dat de juiste informatie beschikbaar is voor de juiste persoon, op het juiste moment. Als partner initiëren en beheren wij digitale innovaties, met specifieke expertise in gegevensuitwisseling en systemen in de zorg. Dankzij ons uitgebreide kennisnetwerk brengen we zorgverleners en leveranciers samen om optimale resultaten te behalen.

SeederDeBoer streeft naar voortdurende verbetering in de zorg. We beschikken over diepgaande kennis van het IZA, Wegiz en gegevensuitwisseling in de zorg. Met onze jarenlange ervaring in het ondersteunen en begeleiden bij het optimaliseren van gegevensuitwisseling, IT-implementaties en data omzetten in waardevolle informatie, helpen wij organisaties in de zorg digitaal te transformeren. Daarbij zetten wij onze expertise in op het gebied van het vertalen van zorginhoud naar datastandaarden en het modelleren van zorgprocessen. We bieden niet alleen ondersteuning bij ontwerp en ideevorming, maar ook bij de implementatie van IT-oplossingen en zorgprocessen. Samen streven we naar zorgverbetering en zetten we het zorgproces centraal waardoor de patiënt en zorgprofessional ook centraal komen te staan.


Yoen is expert op dit gebied, meer weten?
Neem contact op
Praten met een expert?
Neem contact op
Relevante items

blog
"De Nederlandse zorg een stukje beter maken door goede uitwisseling van medicatiegegevens!" — Eva Koster
Case
Registratie aan de bron
artikel
#6 KOPZORGEN — In gesprek met Thijs Merkx