Jonge Zorgtransformators - SeederDeBoer

Jonge Zorgtransformators

De zorg verbinden, bewegen en transformeren vanuit de jonge generatie. Met die ambitie focust SeederDeBoer zich op het verbinden en mobiliseren van de jonge generatie, met als doel de zorg toekomstbestendig te maken en duurzame keuzes te stimuleren. Nu en in de toekomst.

De jonge generatie (zorg)professionals is enorm gedreven om het huidige kwetsbare zorgsysteem toekomstbestendig te maken. Het optimaal benutten van het enorme potentieel die jonge zorgverbeteraars hebben om innovatief te denken én te handelen is één van de essentiële sleutels voor toekomstbestendige zorg. De frisse, onbevangen en onbevooroordeelde blik die zij bieden is hard nodig om de juiste keuzes te maken. Voor nu en voor later! Binnen, tussen en over organisaties en disciplines heen.

Met Jonge Zorgtransformators mobiliseren, verbinden en empoweren wij jonge generatie leiders van de toekomst in de zorg, vanuit allerlei sectoren en perspectieven. Zo weten we beter elkaars (handelings)perspectieven, zowel discipline- en organisatieoverstijgend, te (h)erkennen en begrijpen. En leren we welk samenspel nodig is om de complexe uitdagingen in de toekomst het hoofd te bieden. In verbinding met elkaar én met de huidige ‘beslissers’.

Hiermee komt de jonge professionals in de zorgsector zélf in beweging, vormen zij een beweging en brengen zij beweging in het zorgsysteem.


Community Jonge Zorgveranderaars

Net zoals klimaatverandering zichtbaar en voelbaar is, voltrekt zich ook een sluimerende crisis in de gezondheidszorg. Het zorginfarct wordt steeds zichtbaarder en komt dichterbij. De zorg loopt vast als we niets doen. Het aantal handen aan het bed neemt af. De zorgvraag blijft stijgen, net als de kosten. Het is onhoudbaar.

Maar wat als het zorginfarct jou persoonlijk raakt? Wat als jouw partner, ouder(s), broer, zus, vriend of vriendin goede zorg nodig heeft, maar deze niet meer kan krijgen? Het lijkt onwerkelijk, maar als we het systeem niet veranderen, zou dit wel eens de werkelijkheid kunnen worden. Hiervoor kunnen en mogen we onze ogen niet sluiten. Het móet en kan anders!

Bijeenkomsten met andere Jonge Zorgveranderaars

Word lid van onze community van jonge zorgverbeteraars en maak een verschil in de zorg van morgen! Alleen samen kunnen we de zorg verduurzamen en de kans op een zorginfarct verkleinen.

Daarom organiseren wij verschillende bijeenkomsten om elkaar te ontmoeten en inspireren om zo een community aan jonge jonge veranderaars in de zorg te bewerkstelligen.

Tijdens onze instapsessies ontdek je hoe jij concreet kunt bijdragen aan toekomstbestendige zorg vanuit jouw eigen gedrag en leiderschap. Na deelname aan een instapsessie ben je van harte welkom om lid te worden van onze community.


Voor bestaande community leden organiseren we community bijeenkomsten, waarin we elkaar blijven ontmoeten, verbinden en samen het verschil maken in de zorg.

Doe mee en laat je inspireren tijdens onze bijeenkomsten!

Vragen? Neem contact op via jongezorgveranderaars@seederdeboer.nl

Meldt je aan voor één van onze instap- of community sessies

evenement
Instapsessie Jonge Zorgveranderaars
evenement
Communitysessie Jonge Zorgveranderaars 23 mei
artikel
Het zorginfarct: De kracht van de jonge generatie in verbinding
evenement
Communitysessie Jonge Zorgveranderaars 16 oktober
Bas is expert op dit gebied, meer weten?
Neem contact op
Praten met een expert?
Neem contact op
Relevante items

artikel
Het zorginfarct: De kracht van de jonge generatie in verbinding