Jonge Zorgtransformators - SeederDeBoer

Jonge Zorgtransformators

De zorg verbinden, bewegen en transformeren vanuit de jonge generatie. Met die ambitie focust SeederDeBoer zich op het verbinden en mobiliseren van de jonge generatie, met als doel de zorg toekomstbestendig te maken en duurzame keuzes te stimuleren. Nu en in de toekomst.

De jonge generatie (zorg)professionals is enorm gedreven om het huidige kwetsbare zorgsysteem toekomstbestendig te maken. Het optimaal benutten van het enorme potentieel die jonge zorgverbeteraars hebben om innovatief te denken én te handelen is één van de essentiële sleutels voor toekomstbestendige zorg. De frisse, onbevangen en onbevooroordeelde blik die zij bieden is hard nodig om de juiste keuzes te maken. Voor nu en voor later! Binnen, tussen en over organisaties en disciplines heen.

Met Jonge Zorgtransformators mobiliseren, verbinden en empoweren wij jonge generatie leiders van de toekomst in de zorg, vanuit allerlei sectoren en perspectieven. Zo weten we beter elkaars (handelings)perspectieven, zowel discipline- en organisatieoverstijgend, te (h)erkennen en begrijpen. En leren we welk samenspel nodig is om de complexe uitdagingen in de toekomst het hoofd te bieden. In verbinding met elkaar én met de huidige ‘beslissers’.

Hiermee komt de jonge professionals in de zorgsector zélf in beweging, vormen zij een beweging en brengen zij beweging in het zorgsysteem.


Bas is expert op dit gebied, meer weten?
Neem contact op
Praten met een expert?
Neem contact op
Relevante items

artikel
Het zorginfarct: De kracht van de jonge generatie in verbinding