Anke ter Horst partner bij SeederDeBoer - SeederDeBoer

Anke ter Horst partner bij SeederDeBoer

We zijn trots te kunnen aankondigen dat Anke ter Horst per 1 januari 2023 is toegetreden tot de maatschap van SeederDeBoer.

We zijn trots om te kunnen aankondigen dat Anke ter Horst per 1 januari 2023 is toegetreden tot de maatschap van SeederDeBoer. Anke is gepassioneerd in haar vak, staat met veel energie in de wereld, zoekt de verbinding en gaat complexiteit en confrontatie niet uit de weg. Anke geeft leiding aan onze Zorggroep, één van de drie strategische marktgroepen van SeederDeBoer.

Anke ademt en leeft zorg. Zo werkte zij ruim tien jaar bij Twynstra Gudde als bestuursadviseur in de zorg. Na uitdagingen bij het Alrijne Ziekenhuis en het LUMC startte Anke in maart 2016 bij SeederDeBoer als Managing Consultant. Ze droeg bij aan de verdere uitbouw van de marktgroep Zorg en voerde de afgelopen jaren veranderopdrachten uit voor onder meer (academische) ziekenhuizen, de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU), Zorginstituut Nederland, de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ).

We kijken ernaar uit om samen met Anke verder inhoud en richting te geven aan ons mooie bureau en de doorontwikkeling van onze marktgroep Zorg!