De waarde van resultaat ligt in het bereiken ervan.

Robine van Veen

Organisaties zijn continu in beweging. Dit merk ik elke dag in mijn werk. SeederDeBoer vormt hierop geen uitzondering. Ik werk er inmiddels al weer enige tijd en zie dat we ons door de jaren heen steeds meer zijn gaan vormen. We zijn gegroeid met jonge en ambitieuze mensen die onze organisatie nog meer kleur geven. Daarnaast hebben we gekozen voor een aantal specifieke markten waar wij onze kennis en expertise steeds verder in uitgebouwd hebben.

Mijn ervaring heb ik met name opgebouwd binnen de financiële sector. Deze sector heeft -zeker de laatste jaren- niet stilgestaan. Banken zijn op zoek naar een nieuw evenwicht en zijn verplicht daarvoor keuzes te maken die organisatievraagstukken met zich mee brengen. Vraagstukken waar ik als consultant graag mee aan de slag ga. Ik heb een brede interesse en heb me met veel verschillende thema’s bezig gehouden. De laatste jaren met name binnen het domein van Finance & Risk.

Er zijn verschillende aspecten in mijn dagelijkse werk die ik leuk en uitdagend vind. Denk aan toenemende wet- en regelgeving, een grote en diverse groep stakeholders en de complexiteit van processen binnen de financiële sector. Ik ben goed in het aanbrengen van structuur en het creëren van overzicht. Zeker wanneer ik te maken heb met veel belanghebbenden en complexe problematiek komen deze eigenschappen goed van pas. Het helpt me om abstracte problemen concreet te maken.

Ik werk graag in een team waar we elke dag van elkaar leren en met elkaar vol energie aan de slag zijn om ons programma of project tot een goed einde te brengen. Samen werken geeft mij voldoening en maakt dat ik met plezier resultaat kan bereiken. De waarde van resultaat ligt tenslotte in het bereiken ervan.