Myrthe Ceelen - Junior Consultant bij ABN AMRO Bank

“It’s amazing what doors can open if you reach out to people with a smile, friendly attitude and a desire to make a positive impact”

Al op jonge leeftijd leerde ik in de zaak van mijn ouders dat de klant koning is en dat de klant met een lach op het gezicht de zaak moet verlaten. Zo ondervond ik wat ondernemen is. Geen wonder dat ik op 16-jarige leeftijd besloot om te starten met de Hotel Management School Maastricht. Een periode waarin ik mijn liefde voor Parijs ontdekte, de definitie van gastvrijheid eigen maakte en mijn interesse in de financiële sector ontdekte.

Na mijn Bachelor of Business Administration aan de Hotel Management School Maastricht koos ik voor een Master of Science in Business Administration, met als specialisatie Organisational Design & Development. Deze keuze maakte ik omdat ik een sterke interesse heb in verandermanagement en dan met name in de rol van werknemers binnen een verandertraject. Ik geloof dat verandering de enige constante factor is en om verandering te realiseren is het creëren van draagvlak essentieel. Gedurende mijn master heb ik zowel academische kennis met betrekking tot procesoptimalisatie en verandermanagement, als praktische kennis op het gebied van stakeholdermanagement en presentatievaardigheden opgedaan.

Het Junior Banking Consultancy Traineeship van SeederDeBoer spreekt mij aan omdat zowel SeederDeBoer als ABN AMRO veel waarde hecht aan persoonlijke ontwikkeling en aandacht. Voor mij is dit traineeship de perfecte combinatie tussen mijn interesse voor verandermanagement in de bancaire sector en het stukje persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ik ben georganiseerd en analytisch, maar ook kritisch en pragmatisch. Deze combinatie van eigenschappen maakt dat ik op zoek ga naar achterliggende oorzaken van problemen en tegelijkertijd zaken makkelijk kan vertalen naar de organisatie en werknemers. Ik geloof dat mijn mensgerichte aanpak ervoor zorgt dat werknemers zich verbonden voelen en het beste resultaat behaald kan worden.