Lotte van Nieuwland - SeederDeBoer

Lotte van Nieuwland - Junior Consultant bij ABN AMRO Bank

“Als het niet uitdagend was, dan zou iedereen het doen – Claudia de Breij”

Dat de wereld non-stop aan het veranderen is dat was mij al gauw duidelijk via mijn studie Entrepreneurship. Maar sinds een paar jaar weet ik wat mijn rol hierin zal zijn en kijk ik er naar uit om met een innovatieve blik te kijken naar verandering. Innovatie heeft namelijk begeleiding nodig en dat ga ik, hopelijk, kunnen geven tijdens en na mijn Traineeship bij SeederDeBoer. Door mijn opleiding in Entrepreneurship en Innovatie, kan ik op een creatieve en oplossingsgerichte manier kijken naar probleemstukken. Ik kijk ernaar uit om die frisse blik ook te gaan toepassen binnen het ABN AMRO business implementation team.

Deze passie voor verandering is ontstaan tijdens het werken bij een start-up. Dit werk heeft mij ontzettend veel geleerd en ik kan nu niet wachten om mijn kennis nog meer uit te breiden aankomend jaar. Dit is voor mij ook een belangrijke reden geweest om te kiezen voor SeederDeBoer. Jezelf uitdagen door meteen binnen een project aan de slag te gaan, waarin er voldoende begeleiding is waar nodig. Ik leer het best wanneer ik in het diepe wordt gegooid en ze mij even laten spartelen.

Bij SeederDeBoer staat ‘de mens’ centraal. Het implementeren van verandering kan alleen als je de mensen ook mee krijgt binnen een organisatie. Die verbinding van mensen trekt mij erg aan en ga ik ook zeker meenemen tijdens mijn eerste opdracht.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier