Blijf trouw aan je droom.

Jurgen Schut

Ik richt me op organisaties die een spannende stap moeten maken. Liefst in een complexe omgeving met veel belangen en betrokkenen. Stappen zetten om weer te groeien, om weer te gaan leven en om tot betere prestaties te komen. Idealiter ben ik er vanaf het begin bij. Het moment waar alles aan de orde is. De visie, het onbekende, de spanning, het gebrek aan inzicht, de urgentie, het vermogen, de chaos en de wil. Met elkaar zicht krijgen op de richting, het bepalen van de aanpak en gaan doen. Dat is waar het om draait.

Ik werk samen en wil mijn eigen verantwoordelijkheid. Mijn intuïtie is sterk en ik wil het ook begrijpen. Doorzetten en open staan voor de creatieve ingeving. Toekomstbeelden uitwerken en zorgen dat het gebeurt. Op afstand en betrokken. Op zoek naar mogelijkheden voor ontwikkeling en verdieping. Bij mezelf, bij de ander en met elkaar. En altijd de oplossing vinden en resultaten boeken. Dat is wat mij typeert.

Samen bouwen aan SeederDeBoer geeft veel voldoening. Waar dienen we onze klanten mee? Iedere dag staat die vraag centraal. Voor alle klanten en voor alle collega’s. Dat geeft een bijzondere dynamiek en geeft ook veel energie om te blijven professionaliseren en te blijven groeien.