Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal.

Floor Willems

Bij SeederDeBoer krijg ik de kans mij te ontwikkelen op manieren die ik me nog niet voor mogelijk kon houden. De kernwaarden ‘vrijdenken’ en ‘mensenwerk’ staan daar voor mij centraal in. Ik houd ervan mijn creativiteit in te zetten om organisaties en groepen mensen in beweging te krijgen. Om écht een verschil te maken en mensen op een andere manier te laten kijken.

Medio 2015 begon ik bij SeederDeBoer als Young Professional en inmiddels ben ik doorgestroomd naar de functie van consultant. Na mijn studies Liberal Arts and Sciences in Maastricht en Business Administration aan de VU in Amsterdam voelde het al als de ideale plek voor mij om verder te leren en zo ervaar ik dat nu nog steeds. Met mijn focus op zowel sociale psychologie als bedrijfskunde weet ik zaken van verschillende kanten te belichten en weet ik op zachtmoedige wijze mensen te verleiden een andere weg in te slaan dan ze normaal zouden durven.

Innovatie is een onderwerp dat mij erg aanspreekt. Veiligheid en vertrouwen creëren zonder grote controle systemen in te bouwen zijn daarin wat mij betreft essentieel. Zonder wendbaarheid geen innovatie, dat heb ik nu al in verschillende sectoren kunnen ervaren. Ik denk graag na over hoe wij onze klanten kunnen helpen innovatiever te werk kunnen gaan èn hoe ik dat zelf kan doen. Zo zet ik graag gamification in om mensen op een andere manier naar hun werk te laten kijken en om ze de veiligheid die ze hier voor nodig hebben te laten ervaren. Zo hoop ik dat ikzelf en de organisaties waar ik word ingezet kan blijven ontwikkelen; altijd met een open blik en de wil om beter te worden.