Michiel Rave - SeederDeBoer

Michiel Rave - Consultant

“Know thyself”

Ik krijg energie van het werken aan projecten die zich bevinden op het snijvlak tussen het verkennen van nieuwe mogelijkheden en creëren van tastbare verandering. Oftewel projecten waar je samen opzoek gaat naar de stip aan de horizon en waar je vervolgens stapsgewijs naar dit doel toewerkt. Op de juiste momenten de juiste vragen stellen en de dialoog om zetten naar concrete, behapbare actiepunten is mijn kwaliteit.

Mijn hart gaat sneller kloppen als een project bijdraagt aan de nieuwe duurzame wereld. Dus op innovatieve wijze nieuwe organisatiemodellen ontwikkelen om duurzaamheid te promoten en te realiseren. Op zoek gaan naar nieuw perspectief zou je het kunnen noemen.

Dit is tevens ook iets wat mij kenmerkt: ik ben altijd op zoek naar nieuw perspectief. Dit is ook te zien in mijn kennis en ervaring. Zo heb ik een bachelor in accountancy, een master in change management, heb ik een eigen online bedrijf gehad en als kers op de taart heb ik twee keer voor een langere periode in Azië gewoond. Ervaringen die ik nog dagelijks inzet in mijn werk om mensen te helpen met een stukje sensemaking.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier