SeederDeBoer Talk - SeederDeBoer

SeederDeBoer Talk

Innoveren in ecosystemen met Design Thinking

Interactieve sessie op 11 juni 2024

Innoveren in je eentje? Vergeet het maar. Alleen door samen te werken kunnen we grote, maatschappelijke en economische, uitdagingen effectief navigeren en echt vooruitgang boeken. De uitdagingen waar we met zijn allen voor staan, vereisen nauwe samenwerking tussen onder andere overheden, ondernemers, onderwijs en de gemeenschap.

Deze synergie leidt tot creatieve, breed gedragen oplossingen, maar laten we eerlijk zijn, de complexiteit van zulke samenwerkingen zorgt ook voor spanningen en soms zelfs verlamming. Is dit herkenbaar en wil jij weten hoe je effectief samen met anderen kan innoveren? Sluit aan bij de SeederDeBoer Talk en ontdek hoe jij de toekomst samen met je partners effectief vormgeeft!

Onze strategie- en innovatieadviseurs Bram Hendriks en Sacha Martini laten zien hoe je de analytische tools van systeemdenken combineert met de creatieve methoden van Design Thinking om zowel analytisch als creatief aan de slag te gaan. We bieden praktische handvatten om de juiste aanknopingspunten in kaart te brengen, inzichten over belanghebbenden boven water te halen, en de meest impactvolle oplossingen te toetsen om jouw vraagstuk verder te brengen.

Zo ontdek jij waar je moet beginnen om zowel de dynamiek van het systeem te omarmen en de mens dichtbij te houden. Zien we jou op 11 juni om samen verder te komen? Schrijf je nu in via onderstaand formulier en laat je inspireren!

Datum: dinsdag 11 juni

Tijd: 16.00-17.00

Locatie: de sessie vindt online plaats

Wil jij hierbij zijn?

Meld je dan aan via onderstaand formulier

Meer informatie over deze sessie?
Neem contact op