Werken bij - SeederDeBoer

Werken bij SeederDeBoer

De beste investering in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Voor starters

Traineeships
Consultancy Traineeships

Op zoek naar een plek waar je volop investeert in je professionele en persoonlijke ontwikkeling? Dan is een Consultancy Traineeship wat voor jou!

Stages
Stage en werkstudentschap

Ben je opzoek naar een (afstudeer)stage plek waar je impact kan maken? Bekijk dan één van onze stages of ga aan de slag als werkstudent.

Vacatures voor ervaren professionals
Vacature
Senior Consultant Financial Services
Vacature
Senior Consultant Strategie
Vacature
Senior Consultant Procesmanagement
Vacature
Senior Consultant Cultuur & Leiderschap
Vacature
Officemanager

Onze organisatie

SeederDeBoer kent drie adviesgroepen die ieder vanuit een hun expertise verandervraagstukken aanpakken. Deze adviesgroepen zijn: Business Transformaties, Digitale Transformaties en Performance Transformaties. Bij SeederDeBoer werken we vooral voor opdrachtgevers de zorg, de publieke sector en de financiële sector.

Op basis van jouw (studie)achtergrond en de gesprekken tijdens het sollicitatietraject maken we gezamenlijk een inschatting bij welke adviesgroep jij het beste past. Iedere collega binnen SeederDeBoer krijgt een mentor, een meer ervaren collega die je helpt wegwijs te worden binnen de organisatie en helpt bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling.


Onze cultuur

Er werken meer dan 140 collega's bij SeederDeBoer. Al deze collega's willen groeien, ontwikkelen en elke dag weer het beste uit zichzelf halen. We verwelkomen continu nieuwe collega's en bieden ze meer dan alleen een carrière. Met elkaar ondernemen we veel activiteiten buiten het werk om, zowel op spontane momenten als gezamenlijk georganiseerde evenementen en uitjes, zoals een jaarlijks feest, vrijdagmiddagborrels en wintersport. Wij vinden het belangrijk dat iedereen hierin een vrije keuze heeft, geen enkele activiteit is verplicht.

Onze cultuur is ons succes. Wij zijn één geheel, maar wat verbindt ons? We zijn betrokken, resultaatgericht en ondernemend. Het leren kennen van onszelf, zorg hebben voor de ander en werken aan een betere omgeving zijn onze belangrijkste drijfveren.


Opleidingen en ontwikkeling

Jouw ontwikkeling staat centraal bij SeederDeBoer. Om onze opdrachtgevers te helpen in hun groei, zullen we zelf ook moeten leren groeien. Daarom besteden wij veel aandacht aan opleiding, mentoring en persoonlijke begeleiding.


Ons opleidingsaanbod richt zich naast vakinhoudelijke opleidingen juist ook op persoonlijke ontwikkeling. Binnen de SeederDeBoer University bieden we opleidingen aan waarin je aan de hand van Systemisch Werk, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Transactionele Analyse (TA) aan de slag gaat met je persoonlijke effectiviteit en leiderschap.

Collega's vertellen

blog
De rol van Consultant Proces Transformatie - Ann-Silvie Penning de Vries
blog
De eerste 10 dagen van het ABN AMRO Bank Traineeship - in gesprek met Floor en Léonique
blog
"Vol vertrouwen ga ik mijn eerste opdracht tegemoet." — Mees Hermens
blog
"De Inhouselunch was doorslaggevend voor mijn keuze om bij SeederDeBoer te solliciteren!" — Nona de Fretes 
blog
Dankzij een virtuele koffie date kwam Fenna in dienst bij SeederDeBoer
blog
Dankzij een koffiedate kwamen Fleur en Jop in dienst bij SeederDeBoer
blog
“Mijn start bij SeederDeBoer: een veelbelovend Traineeship” — Marieke Paul
Evenementen

evenement
Koffiedate voor startende consultants
evenement
Koffiedate voor ervaren consultants
Vacature alert

Blijf op de hoogte van onze vacatures.

Maak een alert aan!