Afstudeerstage en werkstudentschap - SeederDeBoer

Afstudeerstage en werkstudentschap

SeederDeBoer biedt de mogelijkheid om als werkstudent of afstudeerstagiair aan de slag te gaan in het domein van verandermanagement. Het is een ideale manier om jezelf te ontwikkelen in een dynamische omgeving, met volop ruimte om te leren en professioneel begeleid te worden. Als er wederzijds een klik is, kan dit een opstap zijn naar een start als Junior Consultant bij SeederDeBoer.

Afstudeerstage

Als afstudeerstagiair ga je aan de slag met een interessant onderwerp dat waarde kan toevoegen aan de interne organisatie van SeederDeBoer. Dit is het moment om de kennis die je tijdens je studie hebt opgedaan in de praktijk te brengen. De onderwerpen waar je aan kunt werken zijn heel divers. Onder begeleiding van een ervaren collega word je gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Daarnaast ben je als stagiair ook vrij om andere interessante initiatieven op te brengen, indien hier ruimte voor is naast het schrijven van je scriptie.

Werkstudentschap

Als werkstudent bij SeederDeBoer draag je actief bij aan het verbeteren van de interne organisatie van SeederDeBoer. De onderwerpen waar je eventueel mee aan de slag gaat kunnen dan ook zeer divers zijn. Denk aan: mobiliteit, duurzaamheid, diversiteit en inclusie of het organiseren van een grootschalig evenement. Onder begeleiding van een ervaren collega ga je aan de slag met het project en leer je het maximale uit jezelf te halen. Daarnaast word je aangemoedigd om met andere interessante initiatieven te komen!

Vacatures voor (afstudeer)stages & werkstudenten

Vacature
Online Marketing Stagiair
Vacature
Talentpool Afstudeerstage
Vacature
Talentpool Werkstudentschap

Talentpool

Ook als er geen vacature open staat op de site kun je je bij ons aanmelden. We nemen je dan op in onze talentpool en nemen contact met je op zodra we een mogelijke opdracht voor je hebben. Dat betekent dat wanneer je je inschrijft voor deze talentpool je een seintje krijgt wanneer wij een stage of een werkstudentschap open hebben staan.

Ben je enthousiast geworden? Klik dan op de knop solliciteren en vul je gegevens, cv en motivatie in met onderwerpen die jou interesseren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Farahnash Soekhlal.

Meer weten?

Koffiedate
Koffiedate

Wil je alvast kennismaken? Dit kan via een (virtueel) kopje koffie met één van onze Junior Consultants.

Blog
“De ruimte voor verandering zit ‘m vaak in de nuances.” — Bonnie Yuen

Lees hier de blog die Bonnie schreef tijdens haar werkstudentschap!

We zijn één geheel. Maar, wat verbindt ons?

Het leren kennen van onszelf, het zorg hebben voor de ander en werken aan een betere omgeving zijn onze belangrijkste drijfveren.

Onze drijfveren