Communitysessie Jonge Zorgveranderaars 23 mei - SeederDeBoer

De jonge generatie in de zorg aan zet!

Communitysessie Jonge Zorgveranderaars

23 mei 2024 van 16.00-19.30

SeederDeBoer gelooft in de kracht van de jonge generatie leiders die hierin een belangrijke rol kunnen spelen. In de toekomst, maar vooral ook nú. Hierom organiseerde SeederDeBoer onlangs meerdere communitysessies voor jonge zorgverbeteraars uit het brede ‘ecosysteem’. We hebben verkend wat toekomstige leiders vinden en wat we hierin met elkaar te doen hebben.


Communitysessies 2024: ontmoeten, verbinden en rol en plek concreter en praktischer maken

Dit jaar organiseren we weer twee vervolgsessies. Deze communitysessies vinden plaats binnen twee organisaties van leden uit onze community. Mocht je het leuk vinden om zo’n sessie binnen jouw organisatie te faciliteren, laat het ons door te mailen naar jongezorgveranderaars@seederdeboer.nl. Uiteraard zullen wij hierbij helpen. Tijdens deze sessie gaan met elkaar de inhoud in en ronden einde middag af met een borrel.

Doel van de sessie is om (1) elkaar weer te ontmoeten, te verbinden en terug te blikken op afgelopen jaar en (2) de rol en plek van de jonge generatie leiders praktischer en concreter maken binnen de eigen context en het systeem.

We zullen daarmee voortbouwen op de drive van de vorige sessie, de motivatie en ambitie van de deelnemers en dit in verbinding brengen met elkaar. Ook gaan zullen we in de sessie het ‘abstracte’ rondom systeemverandering wat praktischer en concreter maken richting jouw eigen praktijk.

Hierin nemen we de input vanuit jullie mee (o.a. bespreken van casuïstiek). Mocht je een prangende vraag/uitdaging hebben, die relevant is als casus (bv. vanuit jouw rol of organisatie), laat dit aan ons weten per mail.


Datum: donderdag 23 mei

Tijd: 16.00-19.30We zien er naar uit om jullie weer te mogen ontmoeten! Meer (praktische) informatie volgt nog over het programma in de week ervoor.

Meld je aan via onderstaand formulier!

Laat je weten of je erbij bent?

Meld je aan!

Nog niet eerder een sessie bijgewoond? Schrijf je in voor een instapsessie!

evenement
Instapsessie Jonge Zorgveranderaars 17 april
evenement
Instapsessie Jonge Zorgveranderaars 4 september