Sollicitatietraject - SeederDeBoer

Sollicitatietraject

Welke stappen doorloop je met SeederDeBoer?

Je solliciteert door je cv op te sturen en antwoord te geven op de vragen in het sollicitatieformulier. Bij ons dien je geen standaard motivatiebrief in maar geef je antwoord op twee vragen. Op deze manier willen wij jou graag alvast wat beter leren kennen en erachter te komen wie jij bent en wat jou motiveert om bij SeederDeBoer aan de slag te gaan.

Wanneer wij jou uitnodigen voor een gesprek vindt er voorafgaand een Q&A plaats. Dit is een online bijeenkomst met medekandidaten waarin wij meer vertellen over SeederDeBoer en het consultancy traineeship. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

De Q&A is geen selectiemoment maar is bedoeld om jou een goed beeld te geven van het bedrijf en traineeship waar je voor solliciteert.

Op basis van een gesprek met twee van onze collega’s willen wij jou beter leren kennen om te bepalen of jij inderdaad een geschikte kandidaat bent voor ons consultancy traineeship.

Bij een positief oordeel nodigen we je uit voor een praktijkgericht assessment waarbij wij kijken of jij de kwaliteiten in huis hebt om een goede consultant te worden. Geen persoonlijkheids- en/of cijferreeks testen, maar een laatste kans om jezelf te laten zien in een aantal individuele en groepsopdrachten.

Enthousiast geworden?
Bekijk hier onze vacatures!