Sollicitatietraject - SeederDeBoer

Sollicitatietraject

Welke stappen doorloop je met SeederDeBoer?

Je solliciteert door je cv op te sturen en per brief, video of op eigen wijze je motivatie voor SeederDeBoer kenbaar te maken. Omdat wij benieuwd zijn naar jou als persoon vragen wij jou een persoonlijk verhaal over jezelf te vertellen aan de hand van de volgende vraag:

  • Aan welk vraagstuk (maatschappelijk, economisch, organisatorisch) wil jij – nu of later in je carrière – een persoonlijke bijdrage leveren, welke persoon of gebeurtenis heeft jou daarbij wellicht geïnspireerd en hoe heeft dit jouw ambities en handelen beïnvloed?

Het onderwerp zelf is voor ons niet relevant. Het mag groot, maar ook heel klein zijn. Wij zijn vooral benieuwd naar jouw persoonlijke relatie met het onderwerp.

Wanneer wij jou uitnodigen voor een gesprek vindt er voorafgaand een Q&A plaats. Dit is een online bijeenkomst met medekandidaten waarin wij meer vertellen over SeederDeBoer en het consultancy traineeship. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

De Q&A is geen selectiemoment maar is bedoeld om jou een goed beeld te geven van het bedrijf en traineeship waar je voor solliciteert.

Op basis van een gesprek met twee van onze collega’s willen wij jou beter leren kennen om te bepalen of jij inderdaad een geschikte kandidaat bent voor ons consultancy traineeship.

Bij een positief oordeel nodigen we je uit voor een praktijkgericht assessment waarbij wij kijken of jij de kwaliteiten in huis hebt om een goede consultant te worden. Geen persoonlijkheids- en/of cijferreeks testen, maar een laatste kans om jezelf te laten zien in een aantal individuele en groepsopdrachten.

Enthousiast geworden?
Bekijk hier onze vacatures!