Naneth Engelen-Goes - SeederDeBoer

Naneth Engelen-Goes - Consultant

“Constant evalueren en optimaliseren is essentieel om vooruit te blijven gaan”

Veranderingen zijn overal om ons heen. Meestal zijn deze noodzakelijk en goed, maar ook (goede) veranderingen zijn vaak spannend. Het losbreken uit vertrouwde omgevingen en structuren geeft namelijk onzekerheid en kan soms zelfs eng zijn. Daarom is het goed om terug te gaan naar de basis; een stevig en inzichtelijk fundament te hebben om daarop door te bouwen, het doel voor ogen te houden en stap voor stap uit te bouwen.

Mijn kracht zit in het bieden van overzicht en structuur. Met een achtergrond in Biomedische Wetenschappen heb ik geleerd vraagstukken te analyseren en potentiële oplossingen te onderzoeken. Deze vaardigheid pas ik als consultant toe, door met een onderzoekende houding continu te toetsen of de juiste stappen worden gezet. Ik help klanten graag door gezamenlijk te kijken naar de onderliggende processen van het vraagstuk. Zijn deze logisch en relevant en waar kan het efficiënter? Zo kunnen we samen tot de kern van het probleem komen en deze vervolgens oplossen.

Bij SeederDeBoer krijg ik de mogelijkheid om mij te ontwikkelen, zowel persoonlijk als inhoudelijk. Door ervaringen op te doen in diverse projecten en organisaties leer ik vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Hierdoor word ik continu uitgedaagd en krijg ik nieuwe inzichten die ik kan toepassen bij de verschillende opdrachten. Daarnaast wil ik mijzelf aankomende jaren verder ontwikkelen (of verdiepen in) op de procesmatige kant van organisaties en hoe deze te optimaliseren zijn. Deze kennis en ervaring draagt bij aan mijn persoonlijke groei als consultant en gebruik ik vervolgens om de klant zo optimaal mogelijk te ondersteunen!

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier