Lisa Bohm - SeederDeBoer

Lisa Bohm - Consultant

“It takes two to tango”

Zowel in mijn vrije tijd als op mijn werk geniet ik ervan om nieuwe mensen met verschillende achtergronden en interesses te leren kennen. Dat inspireert mij en dat geeft mij energie. Door te luisteren en te observeren leer ik mijn medemens beter kennen en ontdek ik welke uitdagingen er spelen binnen organisaties. Met een frisse en nieuwsgierige blik ga ik vervolgens aan de slag met deze uitdagingen.

Ik ben een enthousiaste consultant met een passie voor projecten in de zorg. Met een mensgerichte aanpak en een hands-on mentaliteit werk ik graag samen met anderen om projecten succesvol af te ronden. Of het nu in mijn professionele of in mijn persoonlijke leven is, ik streef er naar om de zorg te verbeteren. Dit omvat niet alleen de zorg die plaatsvindt binnen zorginstellingen, maar ook daarbuiten. Ik vind het belangrijk om ons bewust te zijn van gezondheid in plaats van de focus op ziekte, wat met name de standaard is in onze maatschappij. Zo heb ik bijvoorbeeld een opleiding gevolgd tot ‘personal trainer’ waardoor ik mensen kan helpen met trainen en ongezonde voedingspatronen te doorbreken.

Ik werk graag samen met anderen, want ik geloof sterk in de kracht van collectieve inspanningen. Zoals het gezegde luidt: “it takes two to tango”. Het delen van kennis, vaardigheden en perspectieven is naar mijn idee essentieel om gezamenlijke doelen te bereiken en innovatieve oplossingen te creëren.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier