Besturing & Bedrijfsvoering — Besturing & Bedrijfsvoering -…

Besturing & Bedrijfsvoering — Besturing & Bedrijfsvoering

Een integrale benadering van bedrijfsvoering vraagt om verbinding van het primaire proces met de ondersteunende diensten.

Om aan de primaire klantvraag te kunnen voldoen is een optimaal ingerichte bedrijfsvoering essentieel om dit proces zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Met een excellente bedrijfsvoering verbinden we de bedrijfsvoering met het primaire proces. Wij voeren impactanalyses uit op de strategische en financiële doelstellingen en begeleiden de organisatie in deze besluitvorming. Vanuit uitkomsten uit analyse begeleiden we organisaties in de vertaling naar concrete verbeterprogramma’s. Verbeterprogramma’s gericht op het adviseren en implementeren van inrichtingsvraagstukken van ondersteunende diensten en de projectorganisatie daaromheen.

We stellen de organisatie in staat om regie te nemen in een snel veranderende omgeving. Dit brengt vertrouwen bij zowel de klant als de medewerkers. Dit doen we door de problematiek en oplossing integraal te benaderen, een goede balans in te zetten tussen een bewezen standaard aanpak en maatwerk, en een combinatie te gebruiken van ontwerpen en ontwikkelen.

Jeroen is expert op dit gebied
Neem contact op
Praten met een expert?
Neem contact op
Relevante items