SeederDeBoer investeert in haar Innovatieteam - SeederDeBoer

SeederDeBoer investeert in haar Innovatieteam

Steeds meer klanten en hun ecosystemen zijn actief bezig om een bijdrage te leveren op de grote maatschappelijke transities, denk aan: duurzaamheid, digitale transformatie en gelijke kansen. Om zoveel mogelijk impact te maken helpen wij ze om hun innovatievermogen te vergroten. Hierbij kijken wij naar het totale systeem en de kwaliteit van de onderlinge verbindingen. Dit is de voedingsbodem waarop je het innoveren kan organiseren. Daarbij nemen we onder de innovatiestrategie, organisatiestructuur, besturing, kennisuitwisseling en werkwijze mee. 

Wij helpen onze klanten om te innoveren op de grote maatschappelijk transities en gaan dat in de toekomst alleen maar meer doen. Wij zijn dan ook erg blij dat Anneleen de Vreugd, Bram Hendriks, Thomas Anbeek en Dorien Zwijnenburg bij ons in dienst zijn gekomen en het Innovatieteam versterken.

We stellen het innovatieteam graag aan je voor

Anneleen de Vreugd heeft 7 jaar voor Zorg & Zekerheid gewerkt en veel ervaring met het begeleiden van innovatieprojecten in samenwerkingsverbanden in de zorgsector. Met veel bezieling en een open houding biedt ze structuur en houvast te midden van onzekerheid en helpt organisatie in hun groei naar duurzame resultaten.

Bram Hendriks heeft een passie voor Innovatie in ecosystemen en doet onderzoek naar de inter-organisatorische samenwerkingen binnen het ecosysteem van de Nederlandse energietransitie. Zijn expertise is open innovatie, ecosystemen en netwerken. Dit combineert hij met zijn ervaring in Design Thinking.Thomas Anbeek is een echte ondernemer, innovator en enabler met meer dan 10 jaar ervaring in de startup-, universiteits-, en bedrijfsinnovatiesectoren in Nederland en Australië. Hij heeft in Australië de grootste tech-startupcommunity laten groeien als Hoofd bedrijfsvoering bij Startup Victoria en veel ervaring in het begeleiden van start ups. Dorien Zwijnenburg nog niet op bovenstaande foto maar wel bij ons in dienst per 1 februari. Ze heeft binnen Spaarne Gasthuis het Spaarne Labs opgezet en vanuit daar gewerkt aan het innovatievermogen van het ziekenhuis. Deze ervaring combineert ze met een sterke Design Thinking basis.


Naast Anneleen, Bram, Thomas en Dorien bestaat het Innovatieteam uit Bram van der Graaf.Bram van der Graaf werkt nu bijna 12 jaar voor ons en is het Innovatieteam gestart. De afgelopen jaren heeft hij veel innovatie initiatieven intern en extern gestart en begeleid. Zijn passie voor innovatie combineert hij met zijn strategische kennis. Hij helpt organisaties in om tot impactvolle strategieën te komen waarbij wordt ingezet op innovaties die bijdragen aan de grote maatschappelijke transities.

Meer weten over onze innovatie dienstverlening?
Neem contact op