Whitepaper Am AI responsible? - SeederDeBoer

Whitepaper Am AI responsible?

We leven in een tijd waarin technologie razendsnel ontwikkelt, en de beloftes omtrent de meerwaarde van Artificial Intelligence (AI) groot zijn. Maar hoe relevant is dit voor jouw organisatie? En hoe benut je verantwoord de kracht van AI? In onze whitepaper ''Am AI responsible?'' beantwoorden we deze vragen.

In deze whitepaper, opgesteld in samenwerking met Holla legal & tax, gaan we dieper in op hoe je AI binnen jou organisatie kan implementeren op een transparante, betrouwbare, rechtvaardig en ethisch verantwoorde manier. Het gaat hierbij niet alleen om het maximaliseren van de technologische prestaties en de bedrijfsresultaten, maar ook om het waarborgen van menselijke waarden, rechten en belangen bij de ontwikkeling en toepassing van AI. Benieuwd? Download de whitepaper hieronder.

Download de whitepaper

SeederDeBoer gebruikt jouw gegevens om je de whitepaper te sturen en je gerelateerde content te sturen waar je wellicht ook in geïnteresseerd bent. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer informatie over hoe we je privacy respecteren, lees je onze Privacy Policy.

Dit vind je wellicht ook interessant

evenement
De basis van AI - Interactieve sessie op 14 mei ..