Renée van Bokkem - SeederDeBoer

Renée van Bokkem - Junior Consultant

“The important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reason for existing.”

Er zit veel kracht in nieuwsgierigheid. Het helpt om te anticiperen op verandering en je snel aan te passen. Omgekeerd kan het ontbreken ervan je in je comfortzone houden, waardoor het steeds moeilijker wordt om je aan te passen aan nieuwe uitdagingen. Voor mij uit nieuwsgierigheid zich in het stellen van vragen, het onderzoeken van nieuwe ideeën en het opzoeken van nieuwe ervaringen. Door nieuwsgierig te zijn met oprechte interesse, sta ik open naar anderen en ontstaat er een atmosfeer van uitwisseling.

De dynamiek tussen verandering, weerstand en meebewegen is iets wat mij al snel boeide tijdens mijn bachelor Internationale Bedrijfskunde. Dit leidde tot mijn keuze voor de master Leadership & Change Management, waarin ik mijn kennis verdiepte op het gebied van organisatieverandering, cultuur en leiderschap. Al snel wist ik het zeker, hier moet ik mijn werk van maken!

SeederdeBoer biedt mij gelukkig een plek waar een mensgerichte aanpak van verandertrajecten en een sterke nadruk op persoonlijke ontwikkeling samenkomen. Hier kan ik mijn leergierigheid, enthousiasme en passie voor het werken met mensen dagelijks tot uiting brengen. Ik kijk ernaar uit om met een open en nieuwsgierige geest bij te dragen aan duurzame verandering en groei voor onze klanten.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier