Actueel

image

Werken als Senior Consultant bij SeederDeBoer!

Nooit gedacht dat ik ‘later als ik groot ben’ consultant zou worden. Maar nadat ik zo’n acht jaar werkzaam ben geweest in diverse functies in verschillende zorgorganisaties, heb ik begin dit jaar de keuze gemaakt om vanuit een andere invalshoek aan de slag te gaan. Niet meer werkzaam als vaste kracht in een organisatie, geen oude en vertrouwde gewoontes, geen dreigende bedrijfsblindheid en ‘zo doen we het altijd al’ meer. Maar een frisse blik en veel afwisseling. In juni ben ik gestart als Senior Consultant bij SeederDeBoer!

Het is voor mij belangrijk om met betrokkenheid, enthousiasme en zelfstandigheid te kunnen werken. Daarbij vind ik afwisseling in mijn werk leuk: verschillende organisaties, diverse complexe projecten, veel verschillende stakeholders en diverse patiëntengroepen. Dat ik dat zou kunnen gaan vinden bij SeederDeBoer werd mij na een aantal goede en leuke gesprekken al snel duidelijk. En niets bleek minder waar.

Na een bliksemstart op een fijn kantoor, ben ik vrijwel meteen gestart op mijn eerste opdracht. Voor een periode van zeven maanden versterk ik een stafteam in een ziekenhuis in Amsterdam. Een bijzondere en inspirerende organisatie waarin enthousiaste en betrokken medewerkers hard werken voor de beste oncologische patiëntenzorg. Ik draag mijn steentje bij door de organisatie te helpen met het structureren van werkzaamheden en projecten, door mensen en afdelingen te verbinden en kennis te delen.

Ondertussen vind ik bij SeederDeBoer bevlogen collega’s om mee te sparren en van te leren. Er wordt gezamenlijk gezocht naar mogelijkheden om klanten optimaal te kunnen helpen, door creativiteit, passie en veel marktkennis. Iedereen haalt het beste in zichzelf en elkaar naar boven. En ondanks dat ik er nooit over nagedacht had om als consultant te werken, kan ik niet anders zeggen dan dat het me goed bevalt!

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Kom jij ons team versterken?