Actueel

image

Welkom Junior Consultants!

Op 1 april verwelkomen wij 11 nieuwe collega’s voor ons Consultancy Traineeship. Vijf van hen nemen deel aan het Consultancy Traineeship met specialisatie Banking. Dit traineeship zijn wij in september 2018 in samenwerking met Rabobank gestart.

Onze nieuwe Junior Banking Consultants

Een bijzonder moment voor onze organisatie om opnieuw jonge toptalenten te ontvangen en op te leiden tot consultant. De komende week volgen de junior consultants een bootcamp om onze organisatie te leren kennen. Daarna zijn zij klaar om te starten met hun eerste opdracht. De komende maanden volgen de junior consultants verscheidene trainingen als onderdeel van ons uitgebreide opleidingsprogramma om verder te kunnen groeien. Onze missie is niet voor niets ‘de beste investering in je persoonlijke en professionele ontwikkeling’ door het samengestelde opleidingsprogramma en de begeleiding die ieder individu krijgt. Wij wensen onze nieuwe collega’s heel veel succes en plezier tijdens het Consultancy Traineeship!

Onze Junior Consultants

6 nieuwe Junior Consultants

De junior consultants barsten van de energie, zijn echte aanpakkers en werken vanuit verbinding en betrokkenheid. Wilt u graag samenwerken met een van onze junior consultants en weten hoe zij uw organisatie kunnen helpen? Of wilt van gedachten wisselen hoe wij gezamenlijk een Consultancy Traineeship kunnen vormgeven? Neem dan contact op met Annet Verhagen of Justin Vosveld.