Interim management

Een tijdelijke frisse blik

Het gericht inzetten van een interim manager kan helpen uw problemen op te lossen of uw strategie te realiseren. Soms is het noodzakelijk een cruciale vacature tijdelijk te vervullen. Met behulp van een tijdelijke frisse blik en expertise flinke stappen maken. Dat is het idee.

Wij bieden u de kracht van de combinatie van een interim- en adviespraktijk. De interim manager en de opdrachtmanager vanuit SeederDeBoer werken samen met u aan het bereiken van de gewenste resultaten. Wij kunnen verschillende tijdelijke rollen vervullen. Veelal zal de nadruk liggen op het realiseren van veranderingen of verbeteringen in uw organisatie. Onze interim managers zijn als programma- en projectmanager regelmatig betrokken bij het weer op gang brengen van vastgelopen programma’s of het beoordelen van lopende projecten. Ook als het om het (tijdelijk) vervangen van managers of bestuurders gaat zijn wij zeer goed in staat u en uw organisatie bij te staan.

Vanzelfsprekend selecteren we de interim manager op de juiste kennis en ervaring. Veel belangrijker vinden we het dat de interim manager zichzelf kent, weet waar die staat en prettig is om mee te werken. En dat alles voor een nette prijs.

Actueel

Meer berichten

Strategie Summit Zorg

SeederDeBoer is op 8 en 9 oktober 2015 (gespreks)partner bij de Strategie Summit Zorg op het Landgoed Duin & Kruidberg.....