Actueel

image

Twee nieuwe partners bij SeederDeBoer

Organisatieadviesbureau SeederDeBoer groeit voorspoedig. Sinds de oprichting, in 2005 door René Seeder en Pieter de Boer, heeft het bedrijf een enorme ontwikkeling doorgemaakt. In de financiële sector, het publieke domein en bij zorginstellingen is het bedrijf met organisatie advies, interim management en ontwikkeling van Young Professionals een stevige speler geworden, inmiddels in de top 50 van consultancy bedrijven in Nederland.

Deze groei wordt versterkt met de benoeming van Jeroen Buma en Justin Vosveld tot partner. Jeroen Buma werkt sinds september 2008 bij SeederDeBoer en zijn primaire aandacht is groei in de zorgmarkt. Justin Vosveld werkt sinds juli 2013 bij SeederDeBoer en zal de komende jaren de uitbouw en verdere professionalisering van onze Young Professional groep realiseren.

Samen met de partners Guido Kilsdonk, Jurgen Schut, Albert Visscher, Paul van Dinten en René Seeder leveren Jeroen en Justin een actieve bijdrage om voor SeederDeBoer de volgende groeistap te realiseren waarbij de begeleiding van significante veranderingen bij klanten met onze kernwaarden centraal staat.

Jeroen Buma (1972)

Jeroen Buma

Geweldig om per 1 januari 2018 toe te treden als partner tot de maatschap van SeederDeBoer. Een bureau met eigenzinnige, enthousiaste adviseurs die vanuit diverse invalshoeken gedreven zijn om het beste uit zichzelf te halen voor onze klanten. Deze basishouding is voor mij van grote waarde en geeft een trots gevoel om hierbij te horen.  Altijd nieuwe mogelijkheden, creatief en met passie, het loopt als een rode draad door mijn loopbaan. De toetreding van Justin en mij geeft een nieuwe impuls aan de ontwikkeling van SeederDeBoer en stelt ons in staat waarde te blijven toevoegen bij onze klanten.

Als partner blijf ik verantwoordelijk voor de opdrachtvoering in de jeugdzorg en het maatschappelijk domein. We helpen in het ontwikkelen van de organisatie en de besturing. Leiderschap, toekomstvisie en informatievoorziening spelen ook in deze sector een essentiële rol. Het bedenken en implementeren van concrete oplossingen met het realiseren van een duurzame impact staat voor mij centraal. Een organisatie moet zich namelijk richten op dat waar het goed in is, het behandelen en verzorgen van cliënten. Nu en in de toekomst. Om dit te realiseren is persoonlijk en vaak intensief contact met de klant voor mij van groot belang.

Justin Vosveld (1974)

Justin Vosveld

Inbreng
Tijdens een bijeenkomst met onze Young Professionals, kwam het ‘SeederDeBoer-stempel’ ter sprake: oprechte interesse in elkaar, voor elkaar zorgen, eigenzinnig en mensen-mens.

Dat is wie we zijn. Als organisatie, maar zeker ook als persoon. Met impactvolle opdrachten in verschillende sectoren. Al zijn er altijd overeenkomsten. Zo kan expertise van de financiële sector heel goed van pas komen in de zorgsector. En andersom. Dit werkt heel verfrissend, zowel voor mij, als voor klanten.

Trots
De wereld vanuit verschillende perspectieven te bekijken is ook één van de uitgangspunten van ons jong talentenprogramma. Het inzetten van kennis uit -voor de klant- vreemde sectoren. Ken jezelf. Met daarmee de frisse blik van een nieuwe generatie. Samen leidt dit tot nieuwe inzichten en oplossingen. Iets wat onze klanten zeer waarderen. En niet alleen klanten, ook ik krijg hiervan energie en blijf mijzelf daarnaast zowel persoonlijk als professioneel ontwikkelen.

Ik ben trots dat ik sinds een jaar verantwoordelijk ben voor ons Young Professional programma. Vanuit ons partnerteam houd ik mij bezig om dit programma verder te ontwikkelen en met nieuwe concepten en werkmethoden te komen.

Ik kijk met veel enthousiasme en passie uit naar de toekomst en de impactvolle veranderingen die we met SeederDeBoer en onze partners maken.