Actueel

image

SeederDeBoer verhuist naar Amsterdam

Na 13 jaar verlaten we Hilversum en verhuizen we naar De Ruijterkade 125 in Amsterdam. Het begon met een praktische zoektocht. Huurcontract verlengen van ons fijne kantoor in Hilversum, of zoeken we iets beters? Het werd het laatste.

‘Iets beters’ was vooral dichter bij een groot NS-station, met de auto goed bereikbaar en parkeerruimte. ‘Iets beters’ was ook het behouden van het goede uit Hilversum. Een fijne plek om klanten te ontvangen, een eigen ruimte voor workshops en training en een prettige werkomgeving. ‘Iets beters’ was ook een kantoor dat bij ons past.

Na lang zoeken kwam vorig jaar een pand op ons pad tussen Amsterdam CS en het Muziekgebouw aan ’t IJ. De potentie van dit pand was groot, maar er moest nog wel het een en ander aan gebeuren. Gesteund door de visie en creativiteit van de eigenaar hebben we direct besloten De Ruijterkade 125 te huren. Na een jaar verbouwen en vernieuwen past het nieuwe pand ons helemaal. De weidsheid van het water, midden in het leven, goed bereikbaar, het voelt vertrouwd, historische waarde, eigentijdse thuisbasis en verrassende ruimtes om te komen tot de goede inzichten.

Eind september 2018 verhuizen we en vanaf 1 oktober zijn we volledig over naar Amsterdam. De verhuizing is een belangrijke stap voor ons bedrijf en onze mensen. Ons nieuwe kantoor is een nog fijnere plek voor een goed gesprek en om samen te werken, voor onszelf en voor onze klanten en relaties. Tot snel in Amsterdam!