Actueel

image

SeederDeBoer heeft drie nieuwe collega’s!

Wij zijn drie nieuwe Young Professionals bij SeederDeBoer. Twee weken geleden zijn we gestart. En wat is de tijd snel gegaan! Hieronder stellen we onszelf kort aan je voor.

Pauline Moeijes (24):

Ik heb een achtergrond in internationaal recht en psychologie. Na mijn master ben ik een jaar aan de slag gegaan bij KLM een verandertraject naar een “High Performance Organisation” te faciliteren. Hier kwam ik voor het eerst in aanraking met de advieswereld. Dit beviel zo goed dat ik mij heb aangemeld voor het Young Professional programma van SeederDeBoer. Mijn eerste werkdag en direct gestart bij de klant. Ik heb bij verschillende workshops ondersteund, aangeschoven bij directiegesprekken en gespard met collega’s om de beste aanpak voor de klant te bepalen. Afwisselend, hectisch en heel leerzaam!”

Nienke van Es (24):

Met een achtergrond in informatica valt misschien te verwachten dat ik hou van kort en bondig, maar dit is niet altijd het geval. Na mijn bachelor heb ik namelijk een master afgerond in Educatie en Communicatie, waarbij ik twee jaar in deeltijd voor de klas heb gestaan. Maar omdat er nog zoveel te leren is heb ik gekozen om het bedrijfsleven in te stappen. Ik heb veel zin in alle nieuwe uitdagingen die me te wachten staan bij SeederDeBoer! Oh en als ik in het weekend wat tijd over heb, dan ben ik in de keuken te vinden om iets lekkers te bakken. Of in de sportschool om het er weer af te trainen.

Robbert Nachbar (24):

Na mijn studie Bestuurskunde in Leiden heb ik een periode bij De Kleine Consultant gewerkt. Hierna wist ik: ik wil een uitdagende en leerzame job in de advieswereld. En jawel, ik heb ‘m gevonden bij SeederDeBoer! Vanaf mijn eerste dag werd ik meteen in het diepe gegooid. Ik mocht meehelpen bij de ontwikkeling van een mooi intern project. Erg gaaf om vanaf moment één verantwoordelijkheid te dragen. Daarnaast valt op hoe toegankelijk de sfeer is en nuchter de mensen zijn. Volgens mij ga ik hier een mooie tijd tegemoet!

Tot ziens!

Pauline, Nienke en Robbert