Actueel

image

SeederDeBoer viert koperen jubileum

Op 1 april 2018 is het 12½ jaar geleden dat René Seeder en Pieter de Boer samen aan de keukentafel in Amsterdam maatschap SeederDeBoer gestart zijn.

Met meer dan 100 mensen hebben we SeederDeBoer gemaakt tot ons huidige adviesbureau. Medewerkers die 150 organisaties geholpen hebben en nog dagelijks helpen met veranderen en verbeteren. Met elkaar hebben we resultaten neergezet waar we trots op zijn. We zijn een krachtig adviesbureau dat niet meer weg te denken is uit het Nederlandse speelveld.

Het werken aan een betere wereld drijft ons. We geloven in de kracht van doen, het zoeken naar de essentie, vrij denken, integer handelen en het ontwikkelen van vakmanschap. Bovenal geloven we in aandacht voor elkaar. Alleen samen en met aandacht kunnen wezenlijke verandering en verbetering tot stand gebracht worden.

De komende jaren zetten we verder in op groei en ontwikkeling van Consulting, Young Professionals en Interim Management. Ook starten we met een nieuw programma voor talentontwikkeling en innovatie in grote steden in Nederland. De aandacht voor ontwikkeling gaat uit naar innovatie van onze verandermethodologie, naar het verdiepen van onze kennis van technologie en data, naar het versterken van ons inzicht in organisaties en naar het verder verdiepen van onze zelfkennis. Ontwikkeling zit in onze genen, daar hebben we plezier in. Ontwikkelen doen we vooral om onze opdrachtgevers beter te kunnen helpen. Samen met onze opdrachtgevers blijven we werken aan continue verbetering en verandering.

2018 betekent ook een terugkeer naar Amsterdam; aan het einde van de zomer verhuizen we van Hilversum naar de IJ-oever. Een mooie stap om het begin van onze derde levenscyclus in te luiden.

We zijn blij met waar we staan en kijken uit naar onze toekomst.

René, Guido, Albert, Jurgen, Paul, Jeroen, Justin
partners SeederDeBoer

 

Deze week werden collega’s, interimmers en collega’s van opdrachtgevers verrast met een lekkere taart.