Actueel

image

Over een warm welkom en binding

Maandag 3 september hebben we in totaal 13 nieuwe collega’s verwelkomd. Een bijzonder moment voor onze organisatie! Deze groep bestaat uit maar liefst 9 jonge talenten (Young Professionals).

Op zo’n eerste werkdag is het fijn de nieuwe collega’s ook gelijk welkom te heten. Bas, Karin, Naneth, Pieter en Robert zijn gestart in ons consultancy traineeship. Daarnaast stellen we klantspecifieke traineeships samen. Zo hebben we voor èn samen met Rabobank een traineeship ontwikkeld op het gebied van data en IT. In dit data traineeship zijn Hannah, Jasper, Marise en Niels bij de Rabobank gestart. Ook zij zijn momenteel volop bezig met hun onboarding ‘bootcamp’.

De omgeving ontdekken

Traineeship

Ons traineeship kenmerkt zich door het in huis ontwikkelde opleidingsprogramma en de begeleiding. Onze missie voor dit traineeship is dat het “de beste investering in je persoonlijke en professionele ontwikkeling” is. Onze Young Professionals zijn hoog opgeleid, creatief en betrokken. Zo krijgen onze klanten bevlogen toptalent in huis.

Binnen SeederDeBoer maken we diverse veranderingen door. Het beginnen van een start up (Hieroo), een flinke groei qua medewerkers en niet te vergeten onze verhuizing naar een prachtig pand in een bruisend deel van Amsterdam, aan de Ruijterkade 125.

We zijn er klaar voor!

Onlangs werd ik bijzonder getriggerd door een boek waarin werd geschreven over “het meegeven van een systemische quick reference card”. Door een ‘systemische quick reference card’ kan je de belangrijkste dynamieken in een bedrijf zichtbaar maken en de geschiedenis van een bedrijf uitleggen. Ik persoonlijk heb me voorgenomen om in gesprekken met nieuwe collega’s voortaan ook explicieter aandacht te geven aan dit soort minder tastbare onderwerpen, zodat nieuwkomers ‘nog meer vleugels krijgen’.

Wilt u meer weten over hoe onze Young Professionals uw organisatie kunnen helpen, of bent u geïnteresseerd in een klantspecifiek programma? Of wilt u het gesprek aangaan hoe u uw medewerkers en dus ook jonge talenten, aan u bindt? Neem dan contact met Justin op.