Constant evalueren en optimaliseren is essentieel om vooruit te blijven gaan

Naneth Goes

Tijdens mijn bachelor Biomedische Wetenschappen en master Biology of Disease heb ik geleerd medisch wetenschappelijke vraagstukken te analyseren en potentiële oplossingen te onderzoeken. In de extra curriculaire minor Fundamentals of Business and Economics heb ik de basis van diverse soorten managementvormen geleerd. Tijdens deze minor kwam ik erachter dat ik, naast een sterke nieuwsgierigheid naar het menselijk lichaam, ook interesse heb in het functioneren en disfunctioneren van processen in bredere zin. Als rode draad door deze beide vakgebieden van zowel biologie als business management, loopt het inzichtelijk maken en efficiënter inrichten van processen. Dit is waar ik graag aan bijdraag in mijn carrière. Graag wil ik werken aan het in kaart brengen van processen en het vormgeven van de gewenste procesverbetering in met name de gezondheidszorg, maar ook in andere sectoren.

Ik vind het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren. In mijn ogen kan iedereen zijn steentje bijdragen om de wereld beetje bij beetje mooier te maken. Door samen te werken, waarbij iedereen zijn eigen bijdrage levert en in zijn kracht wordt gezet, kunnen we kennis delen en anderen helpen om uiteindelijk gezamenlijk een beter resultaat te behalen.

Het delen van kennis komt op verschillende manieren terug bij SeederDeBoer. Vanzelfsprekend draait consultancy om het adviseren van bedrijven bij hun vraagstukken. In het Consultancy Traineeship van SeederDeBoer staat de persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal en krijg ik de gelegenheid om mijzelf breder te ontwikkelen binnen het adviesvak. Dit in combinatie met de open en nuchtere sfeer maakt dat ik blij ben onderdeel uit te mogen maken van SeederDeBoer!