Problemen kijk je recht in de ogen aan en pak je bij de hoorns

Claire Voorwinde

Mijn naam is Claire Voorwinde, ik ben ‘vers’ uit de college banken en gedreven aan mijn carrière te werken als junior banking consultant bij SeederDeBoer. In de komende twee jaar wil ik mijn kennis en vaardigheden verder ontplooien in de dynamische financiële sector.

Tijdens mijn master in Management heb ik geleerd dat er voor elke uitdaging een oplossing is. De innerlijke drive om initiatief te nemen en vooruit te gaan is hier ontstaan. Ik heb geleerd conflicten niet uit de weg te gaan en mijn ogen gericht te houden op het einddoel. Dit helpt mij bij het verwezenlijken van complexe vraagstukken. SeederDeBoer versterkt deze ‘’can do spirit’’ die mij heeft gebracht waar ik nu ben. De innerlijke drive in combinatie met mijn oneindige nieuwsgierigheid naar personen en beweegmotieven hebben de doorslag gegeven om de wereld van de consultancy te betreden. SeederDeBoer en het consultancy banking traineeship zijn voor mij de ultieme kans om mijn eigenschappen en interesses tot hun recht te laten komen en te laten floreren.

De lessen vanuit de studie hebben een pad voor mij uitgestippeld in de business industrie. SeederDeBoer borduurt hierop voort en geeft mij de kans om mijn affiniteit met de financiële sector verder te ontplooien. Met beide handen pak ik deze kans aan en lever ik graag een bijdrage aan diverse vraagstukken binnen de veelomvattende dynamiek die deze industrie rijk is.