Om het te begrijpen moet je het verstaan, daarvoor moet je eerst luisteren

Bas van der Kolk

Bas onderscheidt zich door zijn betrokken en mensgerichte aanpak en is in staat om mensen te verbinden. Met lef en durf manoeuvreert hij optimaal in een complexe context.

Bas is een betrokken, hands-on en leergierige Junior Consultant die met veel enthousiasme, doorzettingsvermogen en commitment te werk gaat. Zijn grote interesse voor de gezondheidszorg is ontstaan tijdens zijn studie waar hij relevante ervaring heeft opgedaan in een zorginstelling, de thuiszorg en een ziekenhuis. Daarnaast heeft hij ondersteuning geboden bij opdrachten voor verschillende zorgadviesbureaus. Gedurende zijn studie heeft Bas bestuurservaring opgedaan, wat hem veel heeft geleerd op het gebied van samenwerken, beleid en organisatie.

Het voortouw nemen is iets wat Bas graag doet. Bas is in staat om mensen mee te krijgen en om hen te verbinden. Hij kan verschillende rollen vervullen en neemt zijn verantwoordelijkheid uiterst serieus. Door zijn flexibiliteit en enthousiasme kan Bas snel de verbinding vinden en gaat hij doelmatig, doortastend en teamgericht te werk.

De ambitie van Bas is om zich, naast de zorgsector, breed te ontwikkelen als adviseur. Hij is uiterst gemotiveerd om duurzame en impactvolle meerwaarde te creëren voor organisaties.