1 november — Junior Consultancy Inhouselunch

Wil jij graag weten hoe het is om als Junior Consultant bij SeederDeBoer aan de slag te gaan met uitdagende opdrachten? Nieuwsgierig naar wat ons Consultancy Traineeship jou te bieden heeft?


Op dinsdag 1 november organiseren wij een Inhouselunch bij ons op kantoor in Amsterdam. Onder het genot van een lekker broodje en een kopje koffie vertellen wij je graag meer over SeederDeBoer en het Consultancy Traineeship waarop je kunt solliciteren. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om al je vragen te stellen, én zullen we een rondleiding geven door ons mooie pand.Datum: Dinsdag 1 november

Tijd: 11:30 – 14:00

Locatie: De Ruijterkade 125, te AmsterdamVooraf aan de lunch zal een bedrijfspresentatie plaatsvinden zodat jullie volledig op de hoogte zijn wat SeederDeBoer nu precies inhoudt en in het specifiek ons Consultancy Traineeship natuurlijk!

Wat kan ik verwachten?

  • We trappen de middag af met een leuke bedrijfspresentatie waarin wij jou graag vertellen over onze organisatie, hoe het is om bij ons te werken en hoe het Consultancy Traineeship bij SeederDeBoer er voor jou uit zou zien.
  • Daarna zullen we gaan lunchen en kun jij al je vragen bij ons kwijt.
  • Na de lunch laten wij ook nog graag ons mooie pand zien aan de hand van een rondleiding.

Voor de aanmelding vragen we een paar gegevens en je CV op te sturen. Een motivatiebrief is dus niet nodig! Als de aanmeldingen gesloten zijn, hoor je van ons of je bent uitgenodigd.

  • Aanmelden voor deze Inhouselunch kan tot en met 30 oktober.

Voor vragen over de Inhouselunch kun je een mail sturen naar inhousedag@seederdeboer.nl

Meld je nu aan voor deze Inhouselunch!Schrijf je hier in!