Christine bij 50 Top Talenten

Hokjesopruimen vraagt om intense bewustzijn in het leiderschap en ijzersterke governance

Christine Changoer
Senior Consultant

“Ambities en doelen van het papier naar de werkelijkheid te brengen vraagt om een intense bewustzijn in het leiderschap en een ijzersterke governance.”

Het is voor mij meer dan een droom dat de generaties na mij een diversiteit aan rolmodellen heeft in leiderschap. En dat ze kan zien hoe vanuit verschillende perspectieven bestuurd, geleid en samengewerkt wordt. Ik help organisaties bij de vertaling van ambities naar strategie en bestuur en daar hoort diversiteit vanzelfsprekend bij. Ambities en doelen van het papier naar de werkelijkheid brengen vraagt om een intense bewustzijn in het leiderschap en een ijzersterke governance. Zonder een vaste formule of standaard aanpak, maar juist kijken naar wat er al is en vanuit daar bouwen is mijn mantra. Ik ben ervan overtuigd dat inclusief en gedeeld leiderschap resulteert in een diversere en inclusievere organisatie en daarmee uiteindelijk in een betere maatschappij. Ik hoop dat wij ons als samenleving nu meer dan ooit beseffen dat leiderschap gedeeld moet worden om gemeenschappelijke doelen en waarden te cultiveren. Op die manier kunnen wij samen van inclusief worden naar inclusief zijn. En daar help ik bestuurders, directeuren en leiders graag bij.

Een mooie eer dat mijn droom nu extra wordt belicht doordat ik me één van de 50 Jonge Talenten van 2021 mag noemen, verkozen door het Financieele Dagblad. Een mooi initiatief om het werken aan een betere en gezonde toekomst in de spotlight te zetten.

Ben je benieuwd naar het artikel? Lees het dan hier en laat weten hoe jij aankijkt tegen hokjesdenken.

Anderen lazen ook

Cookie toestemming
We gebruiken cookies op onze website. Door verder te gaan op deze site accepteert u automatisch deze essentiële en analytische cookies.