Actueel

image

De beste investering in jezelf

SeederDeBoer groeit! Wereldberoemd in Nederland, dat was onze ambitie bij oprichting 12,5 jaar geleden. En dat is het nog steeds. Wereldberoemd in Nederland als beste organisatieontwikkelaar.

Een belangrijk deel van onze groei realiseren we door het ontwikkelen van Young Professionals tot Consultant. Nu zoeken wij ook meer ervaren collega’s om onze impact te vergroten en samen met onze klanten wezenlijke veranderingen te realiseren. Mensen die passen in onze missie en cultuur en bovendien ervaring hebben in de zorg, het sociaal domein of de financiële sector. Daarnaast is er ruimte voor specialisten in data & IT, business analytics & data science en proces- & keteninnovaties.

Ben je toe aan een werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om je eigen stempel op je werk te drukken en je daarnaast verder te ontwikkelen, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak? Kom dan kennis maken!

De komende weken vertellen verschillende collega’s waarom zij vinden dat “SeederDeBoer de beste investering in jezelf” is.

Klik hier voor onze vacatures.