Actueel

image

Ballen in de lucht: 100% voor de jeugdzorg

We zijn live! De website voor de nieuwe propositie  “Ballen in de lucht van SeederDeBoer voor jeugdzorginstellingen in Nederland is vanaf vandaag letterlijk in de lucht.

Waarom? Aanleiding is de constatering dat veel kleine tot middelgrote jeugdzorginstellingen sinds de transitie van de jeugdzorg naar de gemeentes met veel dezelfde problematiek te maken hebben waarin SeederDeBoer hen kan bijstaan en verder helpen, zoals we reeds hebben gedaan bij diverse andere jeugdzorginstellingen.

Wat levert het op? Veel! Maar heel kort: een op maat gemaakte oplossing die inzicht geeft in de effectiviteit, continuïteit en toekomstperspectief van de jeugdzorginstelling. En een hogere reactiesnelheid op toekomstige veranderingen genereert.

100% voor de jeugd

Door middel van het leggen van de zogeheten puzzelstukjes (de delen) en de keuze van de balletjes (ook wel componenten genoemd). Centraal is hierbij de korte doorlooptijd (1-3 weken) en de op maat gemaakte adviesrapportage inclusief actieplan waarmee SeederDeBoer werkt. Denk hierbij aan het beschrijven van een strategische fit en/of marktanalyse, een advies voor inrichten van account- & contractmanagement of een analyse van leiderschap- en teamontwikkeling (in samenwerking met Management Drives).

Visitekaartje

Hoe gaat het gebeuren? Tegelijk met de live-gang van de website is er een doosje met 3 balletjes en een visitekaartje gestuurd naar diverse jeugdzorginstellingen in Nederland. Deze actie wijst de bestuurder op het bestaan van de website, alwaar verdere informatie wordt gegeven over het nut en de noodzaak van het houden van alle ballen in de lucht!

Ik wil dit ook! Dat kan! Geïnteresseerd of nieuwsgierig? Kijk op onze website of neem contact op met Jeroen Buma. Hij vertelt u graag meer!