SeederDeBoer Talk - SeederDeBoer

SeederDeBoer Talk

Innovatievekansen benutten

Interactieve sessie op 12 december 2023

Wil jij weten hoe jouw organisatie beter in staat kan zijn om innovatiekansen te benutten?

Te vaak wordt er niets gedaan met goede ideeën in organisaties. Organisaties halen vanuit ingesleten patronen en gebruiken onbedoeld de energie uit goede ideeën.

De ideeën die wel worden opgepakt worden vaak in detail uitgewerkt zonder contact met de eindgebruiker, de complexiteit en het risico neemt hiermee toe. Deze manier van denken en werken kan organisaties verlammen. Hierdoor worden dagelijks veel innovatiekansen gemist. In deze snel veranderende wereld kan een organisatie dit niet meer veroorloven.

In deze eerste SeederDeBoer Talk geeft onze collega Thomas Anbeek inzicht in de ‘Innovatieprincipes’. De principes zijn verfrissend in hun eenvoud en helpen organisaties om innovatiekansen met twee handen aan te grijpen en gewoon aan de slag te gaan. Thomas deelt hoe hij het innovatieproces zo simpel en met zo min mogelijk risico faciliteert en geeft praktische handvatten waarmee jij aan de slag kan.

Tijdens deze online interactieve sessie gaan we in gesprek en kun je vragen stellen. Ook is het de plek om ervaringen met elkaar te delen. Na afloop van deze eerste SeederDeBoer Talk weet jij vanuit verschillende principes te innoveren.

Datum: dinsdag 12 december

Tijd: 16:00– 17:30

Locatie: de sessie vindt online plaats

Wil jij hierbij zijn?

Meld je aan via onderstaand formulier!

Meer informatie over deze sessie?
Neem contact op