Vliegende-start

Aan de slag; mijn eerste klus!

Mark Theloesen
Consultant

Als iemand mij na mijn afstuderen had gevraagd waar ik over een jaar mee bezig zou zijn, had ik nooit gedacht mee te draaien in een project bij het grootste ziekenhuis van Nederland. Het Erasmus MC in Rotterdam. Inmiddels heb ik het hier al maanden ontzettend naar mijn zin en leer ik veel. Ik vertel jullie daar graag meer over!

Sprong in het diepe!

Een half jaar geleden ben ik bij SeederDeBoer begonnen, een ware sprong in het diepe. Ik mocht direct starten in een HR projectteam bij het Erasmus MC. Hier ben ik onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor het begeleiden van een groot aantal medewerkers naar een nieuwe manier van werken. Deze nieuwe manier van werken is nodig omdat de medewerkers volgend jaar verhuizen naar de nieuwbouw van het ziekenhuis. Een zorgvuldig proces met vele betrokkenen is hiervoor nodig. Dit maakt het voor mij als Young Professional een veelzijdig en leerzaam traject. Dagelijks stem ik af met HR-adviseurs, leidinggevenden en tal van andere collega’s binnen het Erasmus MC. Hierdoor leer ik ontzettend veel van ervaren personen. Daarnaast krijg ik via het Young Professional Programma van SeederDeBoer de kans om door middel van trainingen mijn adviesvaardigheden en projectmanagement skills te verbeteren, waardoor ik mijzelf kan ontwikkelen.

‘’De komende maanden worden de meest spannende en ingrijpende uit de geschiedenis van het Erasmus MC.‘’, aldus de voorzitter van de RvB van het Erasmus MC in een recent geplaatste video gericht aan alle medewerkers. Wat ik erg bijzonder vind aan deze opdracht is de betrokkenheid van alle medewerkers in het ziekenhuis. Iedereen doet er alles aan om een goede transitie naar de nieuwbouw te realiseren. Ik vind het gaaf en bijzonder dat ik vanuit mijn functie als Junior Consultant bij SeederDeBoer in dit project een rol kan spelen .

Vliegende start

Kortom, de afgelopen zes maanden waren een vliegende start van mijn carrière. Een start die ik iedereen kan aanbevelen. Zit jij in de laatste fase van je studie, denk jij na over een carrière in de advieswereld en wil jij meer weten over SeederDeBoer? Kijk eens op onze website, of neem contact met mij op!

Anderen lazen ook

Cookie toestemming
We gebruiken cookies op onze website. Door verder te gaan op deze site accepteert u automatisch deze essentiële en analytische cookies.