JBC

4 nieuwe Junior Banking Consultants gestart!

Pieter Greven
Junior Banking Consultant

Het corona-tijdperk heeft voor iedereen drastische veranderingen teweeggebracht. Het nieuwe normaal is er een waar thuiswerken en afstand houden de norm is en waar je je collega’s alleen via je beeldscherm voorbij ziet komen. Ondanks deze bijzondere tijd zijn Lilian, Tim, Sander en ik, Pieter per 1 mei als junior banking consultants gestart in het Consultancy Traineeship – Banking in samenwerking met ABN AMRO Bank. Wij zijn werkzaam op de afdeling corporate controlling van ABN AMRO Bank en komen op deze manier in aanraking met elke afdeling van de bank. De afgelopen weken hebben wij onze collega’s via online meetings leren kennen. Via deze weg stellen we ons graag voor.

Mijn naam is Lilian Broekman en het moment is aangebroken dat ik terugkom naar Amsterdam. Voor mijn studies Economie en Rechten ben ik 7 jaar geleden verhuisd naar Rotterdam. Van de buitenkant denk je misschien dat deze stad stijf, grijs en onpersoonlijk is, maar wanneer je erin duikt zie je de ware schoonheid ervan! Deze benadering heb ik toegepast in mijn leven. Niet uitgaan van de eerste indruk, maar de tijd nemen om je te verdiepen en een geïnformeerde mening te vormen. Tijdens mijn studies heb ik geleerd om kritisch en analytisch naar dingen te kijken en niet alles voor lief te nemen. Daarnaast heeft de typisch Rotterdamse ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit zeker zijn invloed gehad op mijn benadering van diverse vraagstukken. Ik ben zeer enthousiast om te starten.

Ik, Tim Zandvoort, kwam er halverwege mijn bachelor commerciële economie achter dat mijn interessegebied veel breder lag, waardoor ik besloot in mijn master de overstap te maken naar Bedrijfskunde. Wat mij vooral intrigeert is de complexiteit van grote organisaties en financiële instellingen in het bijzonder. Dat ik hierin een rol wil spelen, stond voor mij al vast. Echter op welke wijze hier een invulling aan te geven was nog de vraag. Hier komt SeederDeBoer in beeld, ze bieden mij de ruimte en handvatten om mezelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.

Ik ben Sander van Dijk en heb Bedrijfskunde en Nederlands Recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik twee jaar gewerkt bij ABN AMRO Bank op de MKB-afdeling. Ook was ik voorzitter bij mijn studentenvereniging en zat ik in de Universitaire Studentenraad. Ik heb gekozen voor het Consultancy Traineeship – Banking vanwege de aansprekende combinatie tussen banking en consultancy. ABN AMRO Bank verwacht van ons dat wij het banking-vak leren, maar ook dat wij met consultancy-vaardigheden een frisse wind zullen brengen. Ik vind dat een mooie insteek. Zeker met de consultancy opleidingen die SeederDeBoer verzorgt heb ik er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken.

En dan als laatste van de vier; mijn naam is Pieter Greven, geboren en getogen in Utrecht, naast het Wilhelminapark. Na een leuke tijd in Amsterdam waar ik een bachelor Europese studies aan de UvA heb gedaan, heb ik een master Financial management aan business universiteit Nyenrode gedaan. Al tijdens mijn bachelor merkte ik dat ik de complexiteit en impact van het bankwezen mij erg aansprak. Tijdens mijn master groeide deze interesse. In het Consultancy Traineeship – Banking combineer ik het bankwezen met consultancy, een uitdagende en interessante combinatie. De integriteit, creativiteit en de ongedwongen sfeer van SeederdeBoer sprak mij direct aan. Daarnaast is dit een bijzonder boeiende periode om te starten in de bancaire sector, een perfecte combi dus.

Wij wensen Lilian, Tim, Sander en Pieter veel succes en plezier!

Anderen lazen ook

Cookie toestemming
We gebruiken cookies op onze website. Door verder te gaan op deze site accepteert u automatisch deze essentiële en analytische cookies.